Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Просмотр сообщений

Сообщения - serg-shs

#31
Деньги / Re: ГРОШІ - Визначення.
апреля 17, 2009, 10:44:41
Проблема полягає у тому, що це "зубило"(гроші) - різне в різні часи. Наприклад у часи "золотого стандарту" це одне "зубило", а у часи "домінування ФРС" це інше "зубило" з іншими характеристиками, яке на даний момент не задовольняє глобальну економіку. тобто від характеристик "зубила" (його походження, механізмів його виникнення) залежить і якість виробу. Зараз гроші "виготовляються" на основі фантазії тих, хто бере в борг і тих, хто вірить у ці фантазії. У разі коли фантазії виявилися хибними то весь виріб (світова економіка) стає "бракованою".
#32
Деньги / Re: ГРОШІ - Визначення.
апреля 16, 2009, 12:23:53
тоб-то мова йде про товари, які потрібні для існування людини(енергія-у харчових товарах)?  просто я трошки не зрозумів.
Власне проблему з визначенням терміну ГРОШІ, я підняв, як способ порозумяння того, що відбувається у економіці (зокрема, українській економіці) і головне визначити шляхи виходу із кризи. Я визначаю іі, як кризі фінансового інструменту, тоб-то грошей.
#33
Деньги / Re: ГРОШІ - Визначення.
апреля 14, 2009, 10:24:37
Я визначаю (відповідно посилань теж не може бути, окрім як до свого записника  ;) )
Гроші - Інформація про споживацьку спроможність у даний конкретний час знайдена, як "соціальна" функція у пропорції (наявні товари)/кількість валюти у абстрактних банківских номіналах, окрім звязаної накопиченням.

В цілому співпадають наші визначення, але наскільки ж не співпадають з "класичним" визначенням  (точніше визначенняМИ).  Щось тут не так..
#34
Будьте трохи романтиком  ;)
#35
Деньги / ГРОШІ - Визначення.
апреля 11, 2009, 09:58:09
 Доброго здоров*я!
Так юагато россудів з використанням терміну "гроші", але чи надасть хоч хто якесь адекватне визначення грошей?  ;)

http://forumodessa.com/showthread.php?t=807&page=3  тут є невеличкі розсуди, але активність зменшилася. То може у цьому форумі допоможуть?